Noord-Brabant is natuurlijk dé provincie van Nederland en misschien wel van de hele wereld!. We zijn de 3e economie van Nederland, hebben high-Tech bedrijven, maar ook een grote trotse boeren gemeenschap. We werken hard maar nemen ook tijd om het leven te vieren. Een Bourgondische levensstijl kan ons dan ook niet ontzegd worden. Het leven is niet voor niets zo goed in het Brabantse land.

Noord-Brabant wordt gevormd door alle karakteristieke dorpen en steden van Oost tot West. Allemaal met een eigen identiteit en soms met een gezonde rivaliteit. Maar we zijn en voelen ons allemaal trotse Brabanders en daarom kan een bier dat alle Brabanders vertegenwoordigt & verbind niet langer ontbreken.

Met gepaste trots introduceren we dan ook het Brabantse HOWDO BEER als ode aan het meest gebruikte Brabantse woord “houdoe”. Een groet die inmiddels in heel Nederland bekend is. Door de Engelse schrijfwijze geven we gelijk de ambitie aan want Howdo Beer moet vanuit Brabant de wereld gaan veroveren. Een tikje ambitieus, maar Philips en ASML zijn ook zo begonnen. En met de hulp van alle Brabanders als ambassadeur kunnen we ons bier tot iedere uithoek van de wereld krijgen.

Een Brabants bier moet natuurlijk het karakter en de ziel van Brabant in zich hebben. Daarom hebben we een toegankelijk en smakelijk bier gebrouwen zonder kapsones. Een bovengistend bier met 5% alcohol waar je niet op hoeft te kauwen, maar die prettig en fris van karakter is. Een bier om met vrienden van te genieten en om samen mee te proosten. Gebotteld in een stoere opvallende 33cl longneckfles.

Kijk op onze social media platformen en wordt vriend van HOWDO BEER. Met de hulp van alle gelijkgestemde Brabanders gaan we samen met een fles in de hand mooie acties houden in alle windstreken van onze provincie en proosten we op onze mooie provincie Noord-Brabant. Howdo!

Sorteer op
  • Howdo Beer
    Howdo Beer

    Howdo Beer:DE SMAAK VAN HOWDO BEER.Met gepaste trots introduceren we dan ook het Brabantse HOWDO BEER als ode aan het meest gebruikte Brabantse woord “houdoe”. Een groet die inmiddels in heel Nederland bekend is. Door de…

    € 2,45

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2022 SLIJTERIJ WIJNHANDEL KUIJPERS | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.