Algemene voorwaarden.

1. Wij als Slijterij wijnhandel Kuijpers besteden de uiterste zorg aan de actualiteit van de gegevens     op onze website maar onvolkomenheden en onvolledigheid in de gegevens kunnen voorkomen.
2. Slijterij Kuijpers wijst dan ook iedere vorm van aansprakelijkheid van de hand voor onvolkomenheden en/of onjuistheden in de op de site weergegeven informatie.
3. Wij behouden het recht om de inhoud van de informatie op de website te wijzigen.
4. Jaartallen weke op de site worden weergegeven kunnen afwijken van de voorraad die wij hebben.
5. Afbeeldingen van flessen of etiketten kunnen afwijken.
6. Alle prijzen zijn in euro’s en inclusief BTW echter exclusief verzend/bezorgkosten.
7. Uw bestelling wordt per post bij u thuis bezorgd. Voor grotere zendingen schakelen wij een vervoerder in.
8. Slijterij Kuijpers verstuurt U bestelling nadat de betaling ontvangen is. Rekening zal per mail aan U verzonden worden.Na ontvangst zal uw bestelling direct verzonden worden. Als na 14 dagen de bestelling niet betaald is wordt deze automatisch geannuleerd.
9. Alle aanbiedingen van Slijterij Kuijpers zijn vrijblijvend. Aanbiedingen onder voorbehoud van onze voorraad. Wanneer een product niet meer leverbaar is, wordt er contact met U opgenomen en een alternatief aangeboden.
10. Wij houden het recht om prijzen te wijzigen en typefouten te corrigeren. Hiervoor nemen wij te alle tijden contact met U op, via mail of telefonisch. U hebt dan het recht om uw bestelling te annuleren.
11. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade als gevolg van het niet op tijd kunnen leveren. Er zal altijd contact met U opgenomen worden mocht dit het geval zijn. U hebt dan ook het recht om uw bestelling te annuleren.
12. Wij verkopen geen alcohol aan personen onder de 16 jaar en geen sterke drank (boven de 15% alcohol) aan personen onder de 18 jaar.
13. Slijterij Kuijpers houdt zich het recht voor een opvolgende jaargang te leveren indien de aangeboden jaargang niet meer leverbaar is.
14. Mocht U bestelling nog niet verzonde zijn dan kunt U binnenzeven dage U order kosteloos annuleren.
15. Beroepingsrecht. Zonder opgaaf van redenen heeft U het recht uw bestelling te retourneren mits het artikel niet beschadigd is en nog in de originele verpakking zit. U als consument moet dit wel eerst melden. Dit kan via een mail naar info@slijterijkuijpers.nl. De verzendkosten zijn in dit geval voor rekening van U als consument.
16. Deze webshop is een onderdeel van Slijterij Wijnhandel Kuijpers.
17. Slijterij is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Tilburg onder nummer 18002919.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2024 SLIJTERIJ WIJNHANDEL KUIJPERS | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.